مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

زارع: آرزویم بود روزی در جمع بهترین‌های آسیا باشم| چند سال باید بازی کنیم تا بتوانیم یک ماشین بخریم!

  • کد خبر: ۸۳۳۰۸
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۱
زارع: آرزویم بود روزی در جمع بهترین‌های آسیا باشم| چند سال باید بازی کنیم تا بتوانیم یک ماشین بخریم!
بهترین مدافع والیبال بانوان باشگاه‌های آسیا در رویا‌ها هم فکر کسب چنین جامی را نکرده بود.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، پوران زارع که به تازگی در جریان مسابقات والیبال قهرمانی باشگاهی زنان آسیا در کشور تایلند یکی از دو مدافع برتر مسابقات شد، درباره کسب این عنوان می‌گوید: آرزوی من این بود که روزی بتوانم در جمع بهترین‌های آسیا قرار بگیرم، اما وقتی که به این عنوان دست پیدا کردم، دیدم که غیرممکن، ممکن شد. من از روز اول مسابقات از نظر آمار دفاعی همواره بهترین بودم و ناظران مسابقات هر روز آمار مرا به خانم حسابی نماینده فدراسیون اعلام می‌کردند. البته بچه‌های ما همه خوب بودند. می‌دانید که سودابه باقرپور، مونا دریس محمودی، مهتاب رحمانی و مینا روستا به لیگ‌های اروپایی پیوسته اند و این نشان می‌دهد که دختران ما در والیبال پیشرفت خوبی کرده اند.
زارع در پاسخ به این سوال ا که آیا پیشنهادی از تیم‌های خارجی دارید، گفت: تا این لحظه پیشنهاد خارجی به من  نشده اما یک سال دیگر با سایپا قرارداد دارم.
زارع درباره میزان قرارداد بازیکنان ملی پوش والیبال بانوان گفت: بالاترین سقف پرداختی حدود ۱۵۰ میلیون تومان است که چند سال روی هم قرار بگیرند، می‌شود یک خودروی شخصی خرید.

وی در مورد پاداش در نظر گرفته برای بازیکنان سایپا نیز گفت: بعد از پیروزی بر قزاقستان از طرف باشگاه به هر یک از بازیکنان ۱۰۰ دلار پاداش داده شد، اما ما در آن هوای شرجی و گرم که ۱۴ روز در اتاق بودیم و حباب را پشت سر می‌گذاشتیم، حتی فرصت گشت زدن در خیابان‌های تایلند را هم نداشتیم. ستاره باتجربه والیبال ایران که زندگی اش را صرف این ورزش کرده است از اینکه در موقع بازگشت به ایران حتی یک نفر از فدراسیون والیبال به استقبال دختران نیامدند، گلایه کرد و افزود: تیم پسران جوان نهم شدند، اما همه حتی رئیس فدراسیون به استقبال بازیکنان رفتند. وقتی فدراسیون این گونه رفتار کند طبیعی است که در شهر ما شیراز هم کسی به سراغ ما نیاید. انگار که هیچ اتفاقی در ورزش شیراز رخ نداده است. ما به کم لطفی‌ها عادت کرده ایم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->